Independents independentistes

Aquest entossudiment en la llista única no porta enlloc. La unitat no es “llista única” Aquesta es una equació mental  és un sofisma. La societat en general i especialment la catalana es plural, i les coses tenen nom i cognoms. Independència “SI” però, i model de país? i això exigeix un gran pacte social, dit d’un altre manera CONSENS. I això vol dir agafar la cadira tantes vegades com calgui i dialogar. No li vull treure el rol, el protagonisme, les responsabilitats al nostre President. El que està clar es que una cosa es governar i l’altre, molt diferent es fer un Estat. I per aquesta tasca no es pot anar amb erigir-se en el “divo”. La fundació del nou Estat ha de ser CORAL amb el concurs i consens de tothom.

No pequem de simplistes. El caixa o faixa està mes aprop del pensament digital que del pensament real. La realitat es complexe i en aquest moment gent molt preparada i honesta estan treballant. La crispació i les presses no ajuden precisament. En molt pocs dies tot això quedarà resolt. Estem en el moment de tensió abans del pacte.

Si be es cert que hi ha gent que es refreda amb tanta dilació i que alguns indecisos poden optar per mantenir-se al marge al veure confusió on hi ha negociació, pensem que també hi ha una bona part dels indecisos i no tan indecisos que tenen reticències en votar una llista on hi han els que han aplicat unes retallades sagnants, que tenen un passat de pactes amb el PPSOE, que pateixen un focus de corrupció i la seva seu està embargada; aquest que fa 4 dies han entrat obertament al independentisme, que dintre del seu propi partit encara hi ha gent que no ho te clar, i sorprenentment ara posen condicions que no poden haver independents en cap altre opció que no sigui la seva. Em resultat molt estrany. I tot això s’ha d’arreglar. No es pot limitar la llibertat d’associació. La gent ha d’anar amb qui vulgui. Per democràcia. Crec.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s